Älskade Elias Alonso, älskade barn  du kom till oss med ljuset och livet, och allt som jag förut tagit för givet förändrades när du föddes och mellan oss knöt livslånga band.  jag var 25 år och livrädd när jag fick dig och det är det bästa som hänt mig, Från den stund jag började känna dinna rörelser i min mage så älskade jag dig,  och jag visste  i samma sekund du föddes att  mitt liv, själ och min kropp skulle slå och leva för dig. jag älskar dig  så otroligt mycket att jag kan inte ens förklara med ord hur mycket jag älskar dig .

den 18 november 1988 föddes du min vackra pojke och jag tackar Gud för att jag fått dig , jag har varit stolt över dig sen första sekund, min son. Du är så otroligt klok och underbar, du är helt enkelt fantastisk och jag älskar att höra dig prata om historia och andra saker som du brinner så starkt för. Jag kan inte förstå hur jag har sådan tur, jag har verkligen de två underbaraste sönerna i mitt liv, jag är så otroligt lycklig som får dela mitt liv med er.

Jag har många gånger tvivlat på mig själv, jag har varit orolig för att jag är en dålig mamma och att jag gör fel hela tiden, men när jag ser på dig och din bror och hur ni är mot varandra och andra, det är då jag förstår att jag är en bra mamma. Det är då jag förstår att jag har gjort rätt, för ni är verkligen två underbara pojkar och ni har växat upp till två fantastiska män, jag är så otroligt stolt över dig och din bror.

Eliitas vi kommer alltid vaka över dig, finnas vid din sida, kämpa och slåss för dig. Fånga dig när du faller, stötta dig,  och bära dig när du inte orkar mer.

  Stäng aldrig dina ögonen och somna rädd och ensam. Vart livet än tar dig, vart du än är, somna alltid med vetskapen om min och pappas kärlek och närvaro.

 

Vi älskar dig mer än livet

 

 

Dina föräldrar.